Regnbåge i snålblåst och få plusgrader

(Infogat från gamla bloggen, skrivet måndag, oktober 19, 2009)

Idag bar det av till kosta för lite regnbågsfiske.

Efter att ha införskaffat fiske kort samt fått nyckel till båt så bar det iväg till den lilla sjön i jakt på några fiskar.
Väl ute med spöna i högsta hugg bommar casper två stycken på dom första kasten. Riktigt surt.

Med skutan drar vi till andra sidan sjön i hopp om fisk och samma händer där vi båda bommar ett par stycken då en av dom släpper vid båten (glömde ju håven hemma givetvis).
Men ack den som ger upp.

Casper lyckas kroka en fin liten båge til slut som sitter bra och vi lyckas få fisken i båten efter lite om och men. Fisken vägs in till 1,1kg och får följa med hem för att hamna i pannan =). Dagen slutar med 2 gäddor för mig och en regnbåge för casper.

casper

Borrish i kupa

(Infogat från gamla bloggen, skrivet tisdag, oktober 13, 2009, 10:03)

Klockan var ett när tommy kom och plockade upp mig för en liten sväng ner te kupa i jakt på storbraxen.

Braxen den lyste med sin frånvaro denna dag.
Som tur var hadde vi plockat med varsit abborspö ifall braxen inte skulle visa sig. I jakt på betesfisk med mask på kroken försökte vi få tag på lite löja till bete men då denna också inte ville visa sig kändes det tungt.

Som tur var fanns det runt ett tjugotal döda löjor kvar som flöt nere vid kanten och i brist på bete fick dessa duga denna dag.
Ut åkte spöna och det gick inte mer än en minut innan första borren satt på kroken.

En liten randig riddare kom in till kanten. Borrarna föll pladask för våra fina döda löjor. Största borren för dagen krokade tommy och vikten stannade på stabila kilot. Totalt fick vi 15 abborrar med ett tiotal missade.

Braxen ville inte visa sig på hela dagen så där kammade vi tyvärr noll men abborren vägde dock upp detta bom pass efter braxen.tommy

ante

Information ang. BNT v.3

Vi har under en period jobbat på en förbättring utav www.bottennappet.se och nu har den äntligen kommit, den är mer användarvänlig för BNT’s medlemmar då de kan själva lägga in egna blogginlägg, bilder osv.

Det som fortfarande inte står klart på den nya hemsidan är galleriet som förväntas vara klart inom kort då vi ändrar utförande helt på detta, sen finns det alltid lite småfix att justera.

På grund utav att vi har en ny hemsida så kommer ni kunna ta del utav alla tidigare blogginlägg från förra hemsidan via en extern länk till att börja med, den finner ni genom att klicka här eller via menyn till höger.

Märker ni några konstigheter gällande hemsidan och saker som ni anser bör ses över, kontakta mig som är webansvarig på webansvarig@bottennappet.se.

Enjoy your stay!