Ny storfisk reg tagen inom klubben.

Då jimmy är väldigt upptagen på sitt sommarlov och inte hinner lägga in ett blogginlägg så får jag fixa detta nu åt han ; ).

Såhär gick det till iaf. Efter lite snack om sutarfiske bar det av för min och jimpas del te kända kölbydammen i kalmarlän.

Ryktet gick om att sutarna lekt men envisa som vi är var det ju värt att ta ett provfiske iaf så en natts fiske bokades in mellan den 8/6 till dagen efter.

Kvällen började bra med ett nytt pb för jimmys del och en fisk på fina 2520g håvades. Denna tog på majs toppade med ett pop up majs korn. Strax innan läggnings dags tog en fin till på 224 gram.

Ner bar det sedan i sovsäcken för att tidigt nästa morgon väckas av jimmys skrikande larm. Upp som tuppen far vi och jimmy sopade till ett stabilt mothugg. Fast fisk. Fisken gick tungt och länge och kämpade in bland näckor och bös innan den såg sig besegrad.

Efter vägning och mätning stod resultatet på 3320g!! en helt underbar fisk som efter ett par snabba kort simmade lungt tillbaka för att bita på framtida beten =).

Så nu är ännu en storfisk tagen inom klubben vilket är riktigt kul. Nu väntar vi spänt på nästa så ut o fisha me er =).

//Ante

DSCN1136

Sutare 3320g Kölbydammen.