Mete 11-10-23

Då va det dags igen! Denna gången var det Andreas, Jimmy och Linnea som skulle ut och tämja de stora! Dagen börjar tungt när vi kommer till första stället ligger en båt förankrad på fiskeplatsen!! FAN i ***%¤ med tänker jag. Men efter en stund beslutar vi oss för att testa ett annat ställe och det verkar till en början vara ett fruktlöst val. Men efter nån timme så ljuder mitt larm äntligen! Efter en kort fajt landas en liten gädda på drygt 3 kilo. En stund därpå monterar jag en drygt 20 cm lång mört på mitt flötesmete och skickar ut ekipaget på ett het parti i ån. Det dröjer drygt 2 min så dyker flötet under ytan men kommer upp ganska snart igen. SKit med han spotade.. Men snart dyker flötet igen och jag väntar några sec innan jag drar till med ett stadigt mothugg! Till min förvåning lyckas jag kroka fisken trots betesfiskens storlek. Jag känner genast att det är lite tyngd i andra änden och fajten är igång! Fisken rusar uppströms och stöter ner mot botten. Jimmy har vid det här laget monterat min nya håv och kommer med den. FIsken glider in i håven och fisken är landad! Den vägs in på fina 6.8 kilo helt klart en godkänd fisk i min bok. Jimmy lyckas landa två på flötes mete kring 2 kilo och jag får ytterligare en på bottenmete en rätt fin pjäs på drygt 4 kilo. Så totalt blir det 5 gäddor så vi var nöjda när vi rullade hemmåt.

SKitfiske!

blogg3blogg4

blogg1

Blekingegäddfestival

Spända med förväntan inväntas morgondagendå det bär av. Fem grabbar är vi som ska slåss om vem som kan ta den största maddammen i karlskrona.

Fisket kommer ske Lörd och Söndag och live bloggning kommer att ske så missa inte att följa oss under vårat spännande fiske.

Mer info om tävligen finns här http://www.blekingegaddfestival.se/

Andreas som är den riktiga storfiskarn i gänget kommer förmodligen ta störst fisken som alltid haha =)

PICT0321

Skit fiske på er