Spögung på Nationaldagen !

Hej Gott folk!

Har varit dålig på att uppdatera bloggen på siståne! Men har varit upptagen i betesbyggareboan, har varit överöst med beställningar. Vilket är kul !

I helgen han jag fiska lite med och fick prova lite nya beten som blivit över till min betesbox!

Fisket var segt till en början men efter en längre förflyttning hittade vi mycket fisk! Vi fiskade till en början kring 1 meter men beslöt oss senare för att testa ”The deeper area” som trumman skulle sagt ;)

Sagt och gjort… Vi la oss utanför viken vi fiskat i och redan på första kastet får jag ett hugg vid fötterna.. Ser direkt att det är en bättre fisk och hovar den direkt :) (Betet jag använde var en Nilles Professorn i färgen Abbörrn) Det visar sig vara en fin urlekt 105 cm donna! Äntligen en bättre fisk och på eget bete vilket är riktigt kul!

Nu när det är sommar så har jag passat på att ta fram en liten specialare ! En ölöppnare för gäddfanatiker! Är ni sugna så är det bara att kika in på www.facebook.com/Nillelures

Skit fiske på er!

4 reaktion på “Spögung på Nationaldagen !

  1. Ser riktigt snyggt ut. Om du vill kan du skicka till mig för lite test och utvärdering under sommaren ;)

  2. Haha den snöle smålänningen smäller till igen haha.

    Gratis är gott jag e på lätt med bara sänd lite drag :) ).

    Shysst pike iaf kul på eget

  3. Haha klart jag fortfarande fiskar :) Har varit lite ont om tid i vår bara, ska försöka bättra mig. Blir nästan uteslutande karpmete när det väl blir av nu för tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>